Zell am See Video Update 22 mei 2024

Zell am See Grand Hotel

Zell am See Video Update 22 mei 2024

We waren weer eens op bezoek in Zell am See en we dachten maar weer eens een kleine update te maken (video) Zell am See in de ochtend was al redelijk bezet zeker als je naar de Zeller See liep. Daar vertrekken ook een kleine en grote rondvaartboot en deze waren al redelijk volgeboekt. Dit keer zijn wij niet meegegaan.

In het centrum waren de terrassen ook al goed gevuld in de ochtend. Dat gaat vast een mooi zomerseizoen worden voor Zell am See.

Hieronder staat de video update van deze dag.

Zell am See Zeller See

Veel foto’s zijn er weer gemaakt en hieronder staat een kleine selectie.

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Zeller SeeZell am See Zeller SeeZell am SeeZell am See centrum

Dirndl Lederhose Zell am See

Zell am See Centrum

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×