Zell am See Video Update 24 januari 2020

Zell am See uitzicht op het meer

Zell am See Video Update 24 januari 2020. Met Kaiserwetter zijn we ook gaan kijken in het skigebied van Zell am See. Deze dagen was ook Dutchweek in het gebied aanwezig en we hadden het plan om te skiën naar Viehhofen. Jullie weten wel, dat is de aansluiting naar het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Dit laatste is niet helemaal gelukt omdat het laatste stukje helaas nog niet open is om te skiën. Natuurlijk kun je wel van het halfstation naar beneden met de gondel zodat je nog steeds aansluiting hebt naar het Skicircus. Overigens is het middenstation niet echt in het midden. Ruim 75% van deze piste kun je afdalen en dat is echt een heel eind. De hele piste die we hebben afgelegd laten we deze week nog wel zien in een aparte bijdrage (Video).

Zell am See met op de achtergrond de Kitzsteinhorn Kaprun

Zell am See met op de achtergrond de Kitzsteinhorn Kaprun

De pistes die lagen er echt overal geweldig bij. Ook de afdaling Trass was een snoepje. Hoe het allemaal gesteld is op de pistes in Zell am See bekijk dan hieronder de Zell am See video update.

Natuurlijk zijn we ook nog live gegaan op facebook in het skigebied van Zell am See.

Zell am See

Zell am See

Zell am See

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht