Zell am See Video Update 4 februari 2022 Kaiserwetter!

Zell am See Unten grau oben blau

Zell am See Unten grau oben blau, 4 februari 2022

Zell am See Video Update 4 februari 2022 Kaiserwetter!

Afgelopen vrijdag beleefde we een FANtastische dag in Zell am See. zoals je op de foto kunt zien was het beneden in de dalen knap mistig en daarboven was het FANtastisch. Alleen maar zon en we zijn ook de meest tijd ook boven de bewolking gebleven. De berghutten en dan voornamelijk de terrassen waren goed bezet en op de pistes was het ook heerlijk.

We hebben een zeer uitgebreide video gemaakt waarbij de helmcamera ook een voorname rol heeft gespeeld. Je ziet dus ook vele pistes voor bij komen. De kwaliteit van de sneeuw kon bijna niet beter. Wij vonden het een topdag. Hieronder de video van deze dag. Ga daar maar voor zitten en… de video is in 4K gemaakt. Bekijk het maar eens op de TV. Je bent er dan helemaal bij.

Ook waren we nog een aantal keren live gegaan op zowel Facebook als Instagram. De eerste live video kwam vanuit de auto. Vanaf Pass Thurn reden we naar Zell am See en ook daar reden we zo de mist in. Ook op de pistes van Zell am See ook live updates die we op de verschillende sociale media kanalen altijd brengen.

Ook op zo’n dag als deze kun je foto’s blijven maken.

SBS6 Weer Zell am See 4 februari 2022

Zell am See Xpress

Zell am See

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See 4 februari 2022

Zell am See 4 februari 2022

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×