Zell am See wat is het er mooi in de Herfst

Zell am See wat is het er mooi in de Herfst

Recent hebben we al mooie herfstbeelden laten zien vanuit Zell am See – Kaprun. Zie ook de video hierboven.

Maar we laten meer foto’s zien vanuit deze mooie regio. Graag delen we deze foto’s ook met jullie.

Zell am See Herfst

Zell am See Herfst

Zell am See Herfst

Zell am See Herfst

Als je wil weten of het de komende dagen ook Goldener Herfst weer is neem dan eens een kijkje op de weerpagina.… daar tref je de laatste weerberichten aan.

Voor de winterliefhebbers kijken we ook met een scheef oog naar de gletsjer die binnenkort open gaat voor de wintersport. Wanneer de gletsjer opengaat voor wintersport dat hangt van een aantal factoren af. De verwachting is dat dit medio oktober zou moeten gaan lukken.

Maar bij een eerdere sneeuwdump zou dat eerder kunnen zijn. Wij hebben zelf gepland om er in de herfstvakantie te zijn. Uiteraard zullen we dan weer vele livebeelden bij jullie gaan brengen.

Maar wij zijn er ook voor om van de Goldener Herfst in oktober te genieten.

@Foto’s komen vanaf het facebook account van Zell am See Kaprun.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...