Zell am See we waren er even op doorreis VIDEO

Zell am See Dorpskern

Zell am See we waren er even op doorreis VIDEO We waren even gestopt bij Zell am See en hebben toen een korte video opgenomen op facebook. Mocht je dit hebben gemist dan kun je hieronder dat nog even bekijken.

We kwamen ook langs bij het waterorgel van Zell am See. Wie gaat daar in de avond eens kijken? We zijn naar mooie videobeelden/foto’s op zoek. Je kunt deze insturen naar info@fantastischoostenrijk.nl mocht je dat leuk vinden.

Zell am See Dorpskern

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Banner Chalethuren Oostenrijk

Grote Banner Chalet Bramberg

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...