Zell am See Xpress afdaling naar Saalbach VIDEO

Zell am See Xpress

Zell am See Xpress afdaling naar Saalbach VIDEO

Nu we alweer in de maand oktober zijn aanbeland begint het toch altijd weer te kriebelen. Net alweer de eerste skimeters gemaakt op de Kitzsteinhorn in Kaprun en medio november zijn we te vinden in Sölden, dit dan tijdens het Winter Warm Up Weekend van skimerk Turner. Meer daarover kun je HIER nog eens nalezen.

Maar we waren ons Youtube kanaal weer eens aan het doorlopen en we kwamen een mooie afdaling tegen in het gebied van Zell am See. Daar heb je sinds een paar jaar een verbindingslift gekregen met het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. De Zell am See Xpress, niet alleen de lift is geweldig maar wat te denken van de afdaling. Juist deze afdaling hebben we weer eens bekeken en dat was genoeg om daar weer een bericht van te maken. Wat een FANtastische afdaling, kijk zelf maar eens.

Skiën jullie ff mee?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Turner Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...