Zell am Ziller Winters 19 maart 2024

RTL4 Weer Zell am ziller 19 maart 2024

Zell am Ziller Winters 19 maart 2024

Jeroen is weer in Oostenrijk en die maakt nog altijd gebruik van de SuperSkiCard. Ook hij zoekt het wat hoger op in Oostenrijk en treft dagelijks hele rustige pistes aan. Met warm weer krijg je dan niet van die hele grote bulten die we wel aantroffen toen het wat drukker was in de gebieden.

Gisteren was het helemaal een feestje want er was boven de 1600 meter sneeuw gevallen, hierdoor lagen de skipistes in Zillertal Arena er prachtig bij!

Bekijk dan nog maar even de live video die hij opnam op de berg. Het was er ook lekker rustig en de pistes heb je voor je alleen.

Zell am Ziller

Ook zou het wel eens wat kouder kunnen gaan worden dit weekend en er is zelfs sneeuw voorspeld. Dat gaat er dan ook goed uitzien voor het lange Paasweekend. Wij zijn in principe ook dan weer van de partij. Jullie ook?

Hoe het weer zich ontwikkeld? Volg daarom ook FANtastisch Oostenrijk. Dagelijks staat daar gewoon een weerbericht voor Oostenrijk klaar en dat 365 dagen per jaar…. maar dat wisten jullie toch wel!

Zell am Ziller

Zell am Ziller

Banner Chalet.nl FANtastischoostenrijk.nl-1250x800-px

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Snowworld Banner 1250 900

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×