Zell am See (750 meter)

Pistemap Zell am See Kaprun 2022Zell am See ligt direkt aan de Zellersee. Het dorp heeft een eigen skigebied en er zijn diverse verschillende dalafdalingen.

Zell am See heeft een gezellig centrum en is autovrij. Indien je opzoek bent naar apr?s-ski dan ga je deze zeker vinden. Crazy Daisy en Diele zijn een bezoekje waard. Er zijn ook vele discotheken aanwezig.

Op zoek gaan naar een restaurant of bar hoef je hier niet te doen. Je struikelt er over. Met de Skibus ben je ook zo in het gebied van de Maiskogel en wil je naar de gletsjer van Kaprun ook daar gaat een skibus naartoe.

Het skigebied is prima en kun je alle pistes in 1 dag doen. Er zijn makkelijke pistes maar ook uitdagende. Echte kilometer vreters vinden het gebied wellicht wat klein maar dit probleem is zo opgelost. Neem de Kitzbuheleralpencard en je kunt ook naar het gebied van Saalbach Hinterglemm Leogang.

Interactieve kaart

1 Reactie

  1. april 28, 2015

    […] Ook met het weekend van Pasen 18 april 2014 waren de pistes werkelijk waar fantastisch. Beneden in Zell am See was alles alweer groen maar op de Gletsjer van Kaprun kon je nog flink je sporen trekken in de […]

×