Zeller See Zauber 2020 Video

Zeller See Zauber

We kregen van Bart de Boer nog een mooie video binnen die hij maakte bij Zell am See bij de Zeller See. Daar heb je in het zomerseizoen een mooie lichtshow met een soort van waterorgel.

Een prachtig schouwspel van licht en water en natuurlijk op muziek.

Dit spektakel is de hele zomer te zien geweest en loopt nog door tot 15 oktober. Het is niet op alle dagen. Zie hieronder nog een schema.

  • 08.10.2020
  • 11.10.2020
  • 13.10.2020
  • 15.10.2020

Alle avonden begint dit festijn om 21:00 uur en de entree is geheel gratis. Hieronder de Video die Bart heeft gemaakt.

Meer info HIER en HIER.

Zeller See Zauber

Zeller See Zauber

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...