Zillertal Alpen Erlebenisthermen Fügen

Fügen Alpenerlebnisthermen

Helen heeft een slechtweer activiteit ondernomen in het Zillertal. dit keer ging het uitstapje naar Fügen, Alpen Elebnisthermen.

Hier ben ik dan weer met een verslag uit de Alpen. Deze zomer verbleven wij in het Zillertal en zoeken we daar onze activiteiten op met 3 kids van 1, 3 en 6 jaar oud. Met het instabiele zomer weer betekent dat ook dat er slecht weer activiteiten gezocht worden.

Mensen met kinderen weten “zwemmen is altijd een goed idee”  Dus als het water met bakken naar beneden komt verteld ons programma dat er gezwommen moet worden. Mayrhofen heeft een zwembad met zowel binnen als buiten mogelijkheden maar is toch kleiner. Gezien het feit dat we een dagactiviteit zoeken ( en niet zomaar een uurtje plonsen) rijden we naar Fügen daar heb je het Alpen Erlebenisthermen.

We zijn helaas niet de enige want er staat een wachtrij … tot buiten. 40 min later zijn we dan eindelijk binnen. Met de Zillertal activekaart krijgen we ook nog korting dus dat is mooi meegenomen. Buiten het zoutbad, de te boeken massage e.d. die je in een thermen verwacht is het echt verrassend leuk voor kids , 2 grote glijbanen, klim toestel in t bad, een super stroomversnelling, bubbels maar ook een apart bad waar golven kwamen… Onze boys waren dan ook behoorlijk hyper. En super lief maakte er een paar mensen plaats voor ons op de ligbedden zodat ik met onze dreumes plaats kon nemen. Toen wij weer verder gingen na 4 uur stond er nog steeds zo’n lange rij bij de kassa, gelukkig was het in t bad wel erg druk maar nog steeds leuk en is het zeker een aanbeveling met slecht weer.

Fügen Alpenerlebnisthermen

Fügen Alpenerlebnisthermen

Link: Alpen Erlebnisthermen

Alpen Reizen

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht