Zillertal Arena Compilatie Skivideo 27 december 2021

Zillertal Arena

Zillertal Arena Compilatie Skivideo 27 december 2021

We waren net na de kerstdagen een dagje gaan skiën in de Zillertal Arena. De Video Update hebben we al een tijdje geleden gemaakt maar we hadden nog zoveel mooi materiaal liggen en dat allemaal bij supermooi weer (Kaiserwetter) We hebben veel fragmenten met de helmcamera achter elkaar gezet en daar is een behoorlijk lange video nu uitgekomen.

We zijn onderweg vanuit Zell am Ziller naar Krimml en gaan dan weer retour, Uiteraard komen we ook langs Gerlos en Königsleiten. Een aanrader is om dit soort videofilms op de TV te kijken en dan ook meteen in 4K. Het is dan net of je zelf op de piste staat. De Zillertal Arena compilatie videofilm staat hieronder.

Mochten we tijd hebben om dit soort video’s meer te gaan maken dan zullen we dat doen maar we willen jullie vragen of je hier ook op zit te wachten. Graag een reactie op facebook.

Zillertal Arena

Overigens de normale video Update van deze dag hebben we hieronder geplaatst.

Chaletnl-banner-900x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...