Zillertal Arena daar zijn we op 7 april 2023

Zillertal Arena

Zou het er vandaag zo ook uitzien in de Zillertal Arena?

Zillertal Arena daar zijn we op 7 april 2023

Vandaag zijn we waarschijnlijk bij toeval in het skigebied van de Zillertal Arena. Het is alweer een tijdje geleden dat we daar zijn geweest. Destijds was het Kaiserwetter en dat type weer verwachten we vandaag zeker niet.

Een video update van weleer staat hieronder en een nieuwe is in de maak. Bekijk deze nog even en als alles goed gaat vandaag dan zien je zeker live updates op facebook en Instagram voorbij komen. We gaan ervan uit jullie te verbazen met de kwaliteit van de sneeuw vandaag. In nog lager gelegen gebieden hebben wij vernomen dat de sneeuw op de pistes super is. We gaan het zien.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×