Zillertal Arena Kaiserwetter Video Update

Zillertal Arena Kaiserwetter Video Update

Zillertal Arena

Afgelopen vrijdag 22 januari 2016 waren wij in de Zillertal Arena. De reden die we hadden om ook in dit gebied is te kijken is heel simpel. Geografisch gezien behoort de Zillertal Arena (Zell am Ziller, Gerlos en Königsleiten) tot de Kitzbüheleralpen. Helaas is dit gebied nog niet opgenomen in de Kitzbüheleralpen Allstarcard maar wellicht is dat een kwestie van tijd ?

We hebben deze dag echt goed uitgekozen want het was KAISERWETTER. Het was een droom en dat ook in combinatie met uitstekende sneeuw. We hadden echt perfecte omstandigheden. Natuurlijk zijn we een rondje gaan maken in het hele gebied. Dus alle dorpen zijn aangedaan. Bekijk ook zeker onze jaloersmakende video. Tevens brengen we een aantal afdalingen compleet in beeld. Zo kun je echt zien dat er droomomstandigheden waren.

Zillertal Arena

Ook hebben we de nieuwe afdaling naar Zell am Ziller gedaan. Zoals jullie wellicht weten kan er vanaf dit skiseizoen voor het eerst een dalafdaling gedaan worden. In het verleden kon je uitsluitend met de gondel naar beneden nu kan er dus ook gekozen worden voor een nieuwe dalafdaling ….maar de het is wel een zwarte piste…en deze piste is echt zwart dus weet wat je doet ? De piste was in perfecte staat en top geprepareerd.

Zillertal Arena

Wij hebben echt een topdag gehad in dit schitterende gebied.

Zillertal Arena

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×