Zillertal Arena mooi rondje 28 december 2021

Zillertal Arena

Zillertal Arena mooi rondje 28 december 2021

We hebben ook weer de Zillertal Arena bezocht en dat ook nog eens op een hele mooie dag. De tocht begon in Zell am Ziller. De rijen waren op het oog enorm. We stonden bijna tot aan de parkeerplaats maar het ging redelijk snel. Dat kwam omdat de rijen binnen wat minder waren. Je stond er ook iets minder op elkaar zodat de rij tot ver buiten stond. De lift stond op standje turbo dus we waren ook zo boven.

Eenmaal aangekomen begon het feest. Wat een geweldig weer hadden en dat in combinatie met goede sneeuw. De tocht ging via Gerlos, Königsleiten richting Wald/Krimml en retour. Dat is ook allemaal gelukt.

We hebben ook weer een video update gemaakt en die kun je hieronder bekijken. Heel veel pistes zijn ook weer in beeld gebracht.

We hebben dit keer maar 1 keer de tijd gevonden om live te gaan. Het skiën was zo super!

Zillertal Arena Arena Center

Zillertal Arena

Zillertal Arena

Zillertal Arena

Morgen komen we weer uit een andere gebied. Blijven jullie ons volgen?

Chaletnl-banner-900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...