Zillertal Arena start zomerseizoen op 27 juni 2020

Gerlos Angela Rosenblut Vissers

Zillertal Arena start zomerseizoen op 27 juni 2020. Wederom goed nieuws ook dit gebied heeft bekend gemaakt wanneer het zomerseizoen gaat starten. Op 27 juni zullen de eerste liften weer draaien.

Verschillende gebieden zien het licht aan het einde van de coronatunnel, langzaam aan wordt bekend gemaakt wanneer gebieden open gaan. Zo ook de Zillertal Arena waar vanaf 27 juni de eerste drie liften open gaan, op 4 juli zal er nog één in bedrijf gaan. Het zomerseizoen zal van 27 juni tot en met 18 oktober 2020 gaan lopen. Hierbij is er weer een stukje Oostenrijk begonnen om terug te gaan naar normaal. De versoepeling van de maatregelen brengt mogelijkheden met zich mee.

Het is nog steeds de vraag of wij Nederlanders dan al richting Oostenrijk kunnen, zoals bekend heeft de Duitse regering de reiswaarschuwing verlengd  tot 14 juni 2020. Vrijreizen van de Duitse grens naar Oostenrijk kan alleen in uitzonderingsgevallen.

In de eerste week van juli beginnen in Nederland de eerste week van de schoolvakanties, of het dan al mogelijk is om door Duitsland te rijden is nog niet zeker.

Des ondanks is men in Oostenrijk begonnen om de economie beetje bij beetje op te starten, onze thuisbasis in Oostenrijk zal per 29  mei weer open gaan. In ieder geval voor de Oostenrijkse binnenlandse vakantiegangers.

Geopende liften

Vanaf opening zullen de volgende liften in bedrijf zijn.

Lift Datum Tijd Laatste rit Diversen
Rosenalmbahn, Zell am Ziller 27-06 t/m 18-10 09:00 tot 17:00 16:30 uur
Isskogelbahn Gerlos 27-06 t/m 04-10 09:00 tot 17:00
Königsleiten Dorfbahn 27-06 t/m 04-10 09:00 tot 16:00
Gerlossteinbahn, Hainzenberg 27-06 t/m 18-10 8:30 tot 17:00 16:30 uur Middagpauze 12:15 tot 13:00 uur

Frühaufsteher-Gondel zondag 7:30

Meer informatie zillertalarena.com

Gerlos koeien

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht