Zillertal Arena Video 29 december 2019

Zillertal Arena Gerlos Isskogel

Zillertal Arena Video 29 december 2019, we hadden weer een FANtastische Kaiserwetter dag te pakken in dit skigebied. De pistes lagen er FANtastisch bij en dat is goed te zien in de video update die we hebben gemaakt.

Stuanmandlbahn Gerlos Zillertal Arena

We zijn opgestapt in Zell am Ziller en vanuit dit dorp zijn we ook naar Gerlos en Königsleiten gegaan. Ook kwamen we langs de nieuwe lift die dit jaar is geopend (de Stuanmandlbahn)

Königsleiten

Maar ook in Königsleiten was het als vanouds. Mooi besneeuwde Chalets en perfecte pistes. Maar nu is het tijd voor de update. Zitten weer veel beelden in van op de ski’s zodat je ook echt kunt zien hoe de pistes erbij liggen.

Wat is jullie favoriete piste in dit gebied. Wat denk je wat onze favoriete piste is? Wie weet het?

En een mooie zonsondergang om de laatste piste in de Zillertal Arena te pakken.

Zillertal Arena Zonsondergang

Zillertal Arena Zonsondergang

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...