Zillertal Arena video update 18 december 2021

Zillertal Arena StuwmeerZillertal Arena video update 18 december 2021

Arjan was bezig met een aardig tourtje de afgelopen dagen. Ieder dag in een ander gebied. Dit keer in de Zillertal Arena waar hij opgestapt is in Königsleiten. Dit keer ook een sfeerimpressie, in de video kun je zien hoe het er daar nu uitziet. Bekijk het hieronder.

Maar ook zijn er deze dag weer vele foto’s gemaakt.

Zillertal Arena Chalets

Zillertal Arena Helikopter

Deze toestellen moet je echt uit de weggaan deze winter!

Jausenschotel, middageten

Zillertal Arena goede geprepareerde pistes

Zillertal Arena goede geprepareerde pistes

Reizen naar Oostenrijk is mogelijk maar wel onder voorwaarden. Op dit moment is 2G plus geldig en dat betekent dat je of gevaccineerd moet zijn of genezen zijn geweest. De Plus staat voor of geboosterd of een negatieve PCR test. Lees dit allemaal nog maar eens na deze 2 berichten of check ons liveblog.

Chaletnl-banner-900x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...