Zillertal Arena Video Update 28 februari 2024

Zillertal Arena Zell am Ziller Wolkenzee

Zillertal Arena Video Update 28 februari 2024

We hebben weer de Zillertal Arena bezocht en dit keer konden we ook de aansluiting maken richting Gerlos, Konigsleiten en Hochkrimml.

De dag begon bewolkt en mistig. Gelukkig kwamen we op hoogte boven de bewolking uit maar het zicht was niet te best. Op de piste was echt alles wit en je zag geen diepte. Iedereen weet dat dit wel lastig is… maar gelukkig is rond het middag uur toch een klein beetje de bewolking gebroken.

Bekijk zeker onze video update en het mooiste zit toch wel in de laatste beelden van de video. Toen kwamen we terug in Zell am Ziller en daar had je FANtastisch uitzicht over het Zillertal. Zie ook de foto hierboven. In het echt was het nog mooier!

De video is hieronder te bekijken.

Dat uitzicht dat we daar hadden dat zie je niet vaak…

RTL4 Weer Zillertal Arena 28 februari 2024

Zillertal Arena

Zillertal Arena

Zillertal Arena

Zillertal Arena Seppi's

Zillertal Arena Seppi's

Zillertal Arena Seppi's

Zillertal Arena Zell am Ziller Wolkenzee

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×