Zillertal Arena Video Update 7 april 2023

Zillertal Arena Gerlos Seppi's

Zillertal Arena Video Update 7 april 2023

Het is het Paasweekend en dan brengen we ook meestal in de sneeuw door in Oostenrijk. Dit keer was de keuze gevallen om eens te kijken in de Zillertal Arena. Echt grote drukte is het niet meer in de gebieden dus ook op de weg naar Zell am Ziller was het rustig.

Als je in de vakantie door het Zillertal zou moeten rijden dan kun je nog wel eens stil staan…. maar goed we zijn in het skigebied aangekomen en omhoog gegaan bij Zell am Ziller. Vandaaruit kun je via de Krimml Express aansluiting vinden met Gerlos.

Deze lift wordt voor ons maar voor vele andere mensen vervangen door een 10 persoons gondellift. Dat is veel comfortabeler want het is in deze hoek van het skigebied altijd erg fris, lees koud, en dan is een gondel net even wat comfortabeler. In december 2023 gaat deze lift geopend worden.

Wij zijn ook in Gerlos en Königsleiten beland en natuurlijk mag een bezoek aan Seppi’s niet ontbreken.

Bekijk hieronder onze video updaten van deze dag.

Maar ook hebben we op sociale media nog wat gedeeld.

Zell am Ziller

Gerlos Krimml Xpress

Krimml Express Nieuwbouw. Dalstation in december 2023 gereed,

Gerlos Seppi's

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×