Zillertal Arena Zell am Ziller 9 februari 2024

Wilde Krimml Zillertal Arena

Zillertal Arena Zell am Ziller 9 februari 2024

Wij zijn in het bezit van de SuperSkiCard en dat betekent dat we in heel veel gebieden kunnen skiën. Dit keer zijn we het wat hoger op gaan zoeken. In Zell am Ziller kom je meteen met de gondellift op 1700 meter en dan kun je nog hoger naar 2500 meter. Daar liggen ook geweldige pistes.

De bedoeling was dat we een rondje door de hele Zillertal Arena zouden gaan maken. Dat wil zeggen dat we ook naar Gerlos en Königsleiten zouden gaan. Dat laatste is helaas niet door gegaan. Reden was waarschijnlijk de sterke föhnwind die er stond.

De sneeuw die we aantroffen boven de 1800 meter was prima. Daaronder werd de sneeuw al snel zachter maar over het algemeen hebben we prima kunnen skiën aldaar.

Hieronder staan de verschillende video’s die we hebben gemaakt.

We willen in de Zillertal Arena zeker terugkomen om een totaal rondje te maken in dit skigebied. Laten we hopen dat dit, dit skiseizoen nog plaats kan vinden.

Wilde Krimml Zillertal Arena

Wilde Krimml Zillertal Arena

Wilde Krimml Zillertal Arena

Zell am Ziller Zillertal Arena

Zell am Ziller Zillertal Arena

Superskicard

© superskicard.com

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×