Zillertal de Schlegeis Stausee

Schlegeis Stausee

Zillertal de Schlegeis Stausee

We kregen een tijdje geleden van Anton van Oers, die op vakantie was geweest in Mayrhofen, Zillertal een aantal geweldige foto’s binnen. We delen deze dan ook graag met jullie.

Maar eerst dit even, 13,3 kilometer is de Schlegeis Alpenstrasse lang. Deze weg begint bij het dorp Ginzling dat op 1.000 meter hoogte ligt. Via vele bochten en heel veel uitkijkpunten kom je uiteindelijk bij de Schlegeis Stausee  terecht (1800 meter)

Schlegeis Stausee

Je kunt daar natuurlijk het stuwmeer bekijken. De muur is 725 meter lang en 131 meter hoog. Vanaf de parkeerplaats kun je mooie bergwandelingen maken.

Zo bericht Anton van Oers ons het volgende:

Van 21 augustus tot 2 september ben ik in Mayrhofen op vakantie geweest. En heb daar onder andere de Schlegeis Stausee bezocht. Is een verschrikkelijk mooi gebied en echt de moeite waard om deze omgeving een keer te bezoeken.

En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Schlegeis Stausee

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×