Zillertaller Höhenstrasse

Zillertal Höhenstrasse @Lisette Gooskens

Zillertal Höhenstrasse @Lisette Gooskens

Zillertaller Höhenstrasse

We zagen weer foto’s voorbij komen op onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Lisette Gooskens is zo vrij geweest om foto’s te delen van de Zillertaler Höhenstrasse. Een mooie weg die zeker ook te berijden is met de auto.

De Zillertaler Höhenstrasse is een schilderachtige bergweg in Oostenrijk, gelegen in het Zillertal in Tirol. Deze route biedt adembenemende uitzichten over de Alpen en voert langs weelderige alpenweiden, traditionele boerderijen en diverse uitzichtpunten.

Belangrijke kenmerken:

  • Lengte: Ongeveer 48 kilometer.
  • Hoogte: De weg bereikt een hoogte van ongeveer 2.020 meter.
  • Toegankelijkheid: Geschikt voor auto’s en motoren; er zijn steile en smalle secties.
  • Activiteiten: Wandelen, fietsen, en het bezoeken van traditionele berghutten.
  • Beste reistijd: Zomermaanden, wanneer de weg sneeuwvrij is.

De Zillertaler Höhenstrasse is een perfecte route voor natuurliefhebbers en biedt talrijke fotomogelijkheden.

Zillertal Höhenstrasse @Lisette GooskensZillertal Höhenstrasse @Lisette GooskensZillertal Höhenstrasse @Lisette Gooskens

Blijf je mooie foto’s insturen in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk en wie weet gebruiken we jouw foto’s wel voor een apart bericht.

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Chalet.nl FANtastischoostenrijk.nl-1250x800-px

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×