Zinsbergbahn ligt als bouwpakket in Brixental

Zinsbergbahn Bubble Express

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat wij ook over liften schrijven in de zomer en dan gaat het voornamelijk over de verbouwingen en vernieuwingen. Vandaag hebben we een video gekregen en vele foto’s van Pascal van Liere. In dit bericht gaat het over de Zinsbergbahn oftewel de Bubble Express.

Pascal is gestopt in Brixen im Thale en daar ligt een lift in een soort van bouwpakket. Alles is met precisie van de berg gehaald. Dit is namelijk een lift die een 2e leven gaat krijgen in Amerika. De lift is verkocht dus ieder onderdeel moet goed verzorgd en ingepakt zijn alvorens het aan de grote reis gaat beginnen.

Zinsbergbahn Bubble Express

Zinsbergbahn Bubble Express

Zinsbergbahn Bubble Express

Zinsbergbahn Bubble Express

Pascal gaat ook het weekend nog de berg op en wellicht dat we dan beelden krijgen vanaf de bouwput op Hoch Brixen. Daar wordt de nieuwe Zinsbergbahn gebouwd die komend winterseizoen werkend te bewonderen is.

Mocht één van jullie ook bij een bouwproject zijn en je wil dit delen met ons neem dan contact met ons op (info@fantastischoostenrijk.nl)

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht