Zoekactie na gevecht in Westendorf

Westendorf

Zoekactie na gevecht in Westendorf

Een vreemd verhaal, ruzie in een bar, medische hulp geweigerd en twee broers waarvan er maar een terugkeert naar de accommodatie. Slechts één van de twee broers kwam namelijk thuis, er werd meteen een zoekactie gestart na een gevecht in een bar in Westendorf

Materiële schade, een vechtpartij en daaropvolgende huiszoeking, de politie had zaterdagavond laat veel te doen in Westendorf.

Vanwege eerdere materiële schade heeft er zaterdag rond 22.50 uur een fysieke woordenwisseling plaatsgevonden tussen twee Nederlandse vakantiegangers (20 en 23 jaar) en een 25-jarige beveiligingsmedewerker in een bar in Westendorf. De 25-jarige confronteerde de twee broers uit Nederland er mee, wat tot ruzie leidde. Alle drie de betrokkenen liepen onbekende verwondingen op, maar weigerden medische hulp.

Politiehond vindt vermiste persoon

Kort na 01.00 uur meldde de moeder van de twee Nederlanders dat een van haar zoons na de ruzie niet naar het onderkomen was teruggekeerd en vreesde voor een ongeluk. De politie startte een zoekactie met meerdere politiepatrouilles en een politiehond.

Na een zoektocht die bijna twee uur duurde, werd de Nederlander om 03.15 uur ongedeerd aangetroffen en overgedragen aan zijn familie. Zodra de onderzoeken zijn afgerond, worden er meldingen gedaan aan de verantwoordelijke autoriteiten. Dit muisje krijgt voor de betrokkenen nog wel een staartje. 

Laten we hopen dat we dit soort berichten niet meer onder ogen krijgen…. Bedenk ook dat je te gast bent en daar hoor je je ook naar te gedragen…. of zeggen we hiermee iets te veel.

Wij zouden jullie elke dag hele mooie bijdrages willen laten zien, dat doen we ook. Er zitten weer een aantal zeer mooie video updates aan te komen. De afgelopen 2 dagen zijn we naar de gletsjers geweest met hele goede sneeuw en dat gaan we jullie komende week laten zien.

Gampenkogel Westendorf

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×