Zolen van een wandelschoen ook erg belangrijk

Wandelschoen op Maat Driebergen

Gert van den Berg laat met trots zijn nieuwe wandel- en bergschoenen zien, ook aan jullie in de winkel in Driebergen

Zolen van een wandelschoen ook erg belangrijk

Wandelschoen op Maat

De diverse vakantie staan weer vor de deur en wie weet ga je wandelen in de bergen of wat dan ook. Recentelijk hebben we al veel informatie doorgegeven mbt wandelschoenen. Dit keer gaan we het hebben over de zool. De zool is wel zo belangrijk voor wat je nu precies gaat doen.

Bij Van Den Berg Sport kun je je top laten voorlichten en ze hebben alles in huis om jou de juiste wandelschoen of bergschoen aan te meten. Gert van den Berg is ook sportpodoloog en net als bij de skischoenen maakt hij alles op maat ook dus jouw nieuw berg- of wandelschoen. . Wil je een comfortabele schoen die als pantoffels zitten dan zou je zeker ook eens je licht op moeten steken in de zaak van Gert van den Berg.

In de nieuwe vlog staat de zool centraal, de video staat hieronder. Verschillende schoenen zie je voorbij komen maar in de winkel van Van Den Berg Sport daar zijn er nog veel meer.

Wij hebben zelf de schoenen al in huis en hebben er zeker al opgelopen in de bergen. Zitten als pantoffels en zijn zeker licht. Dus een zware bergschoen is absoluut verleden tijd.

Wandelschoen op Maat Van Den Berg Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

Website: www.wandelschoenopmaat.nl

De naam Gert van den Berg is redelijk bekend in Nederland als het gaat om het aanmeten van skischoenen. Mensen die normaal gesproken problemen hebben met skischoenen kunnen aldaar terecht en er komt gegarandeerd een oplossing voor jou probleem. Heb je last van koude voeten, geen probleem dan wordt er gewoon een verwarmingselement ingelegd. Maar genoeg over skischoenen want dat komt later in het jaar weer.

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...