Zomer, badewetter en onweer op 1 dag

Zelf ben ik ook weer in Oostenrijk aangekomen en wat een rit om er weer te komen. Vrijdagmiddag weggegaan en dat idee had ik natuurlijk niet als enige. Bij Arnhem was het al heel druk 45 min tot een uur zou je daar vast staan. Voorts maar de grensovergang Venlo genomen en daar dan ook Duitsland in gereden.

Wat altijd in de zomer opvalt is dat er enorm wordt gewerkt aan de snelwegen en dat betekent ….STAU oftewel file. Na een uurtje of 12 dan toch weer in de bekende omgeving en het weer was meteen FANtastisch op de zaterdag (Kijk onze instagram post hierboven) Ja ook daar posten we wel eens wat. Volg je ons nog niet op Instagram klik dan HIER)

Zwembad Badewetter Brixen im Thale

De komende week wordt het FANtastische Badeseeweer. Maar dat doen we meestal echt in de middag. In de ochtend proberen we ook toch weer wat op facebook live te laten zien. Ook gaan we nog even de berg op. Waar dat is, dat is nog een verrassing. Maar met dit weer gaan we niet ver uit de buurt waar we nu zitten.

We gaan ervan uit dat Weerman Jeroen dagelijks heel veel zon en hoge temperaturen gaat voorspellen. Mocht je wat verkoeling zoeken dan zijn wellicht de Eisriesenwelten iets voor jullie. Daar zullen we morgenochtend wat over publiceren. Maar de zomer is voor ons al weer heerlijk begonnen in Oostenrijk.

Blijf ons maar volgend op de diverse sociale media kanalen.

…. o ja wij waren zaterdag dus maar meteen naar het zwembad gegaan…. iets dat we vanaf maandag dagelijks moeten gaan herhalen. Wat doen jullie deze week?

Zwembad Badewetter Brixen im Thale

Zwembad Badewetter Brixen im Thale

In de avond kwamen er toch weer wat onweersbuien los..

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht