Zomer is aan zet komende dagen!

Westendorf 20 okt 2018

Zomer is aan zet komende dagen! Gisteren schreef Ronaldo al dat het bijna dagelijks het weer bericht een kopie is van de vorige dag maar toch willen we jullie dagelijks op de hoogte houden hoe het weer zich voltrekt in Oostenrijk. Dit keer dan wel een kort bericht omdat het allemaal toch wel op elkaar lijkt. Voor weermannen is dat ook echt saai…

Zondag, het centrum van een hogedrukgebied komt er langzaam in boven west Oostenrijk. De temperaturen die we vandaag krijgen behoren dan ook echt bij hoogzomerse dagen. Hier en daar heb je aan het begin van de dag nog wel te maken met mist of nevel maar die houden hooguit een paar uur aan. Overigens zijn er in het zuidoosten niet helemaal buien uit te sluiten.

Er staat een matige wind van noordwest naar noordoost. De maximum  temperaturen bedragen 23 tot bijna 30 graden, op 2000 meter 12 tot 17 graden.

Maandag gaat de zomer gewoon door. Op sommige plaatsen is er in de  ochtend mist of nevel. In veel regio’s kan de zon vanaf het begin van de dag schijnen. Een paar onschadelijke, dunne wolkenvelden passeren. Maar hooguit vertroebelen ze de zon zo nu en dan in de ochtend. Het wordt er erg warm, met maximumtemperaturen van 23 tot 30 graden. Op een hoogte van 2000 meter is het 16 graden.

Dinsdag wordt het weer een zomerse dag die zelfs kan gaan tot maar liefst 31 graden. Hoe het weer er daarna uitgaat zien daar kijken we morgen naar.

Weer Oostenrijk 13 sept 2020

Veel plezier de komende dagen in Oostenrijk en geniet van de zon…. maar wil je alvast een winterverwachting lezen voor komend winterseizoen. Straks om 10 uur staat deze live op de website!

St Johann uitzicht Wildenkaiser

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht