Zomer is de baas, de herfst is nog ver weg

Rettenbach gletsjer 05-10-2023

Rettenbach gletsjer 05-10-2023. Ook hier is het winterse plaatje ver te zoeken.

Zomer is de baas, de herfst is nog ver weg

Voor wie graag de herfstkleuren en sneeuw willen zien zullen zeer teleurgesteld worden, voorlopig is de zomer is de baas.

De komende dagen zal het te warm zijn voor de tijd van het jaar. Vandaag zal het een dag worden met een paar uurtjes zon afgewisseld met enkele wolkenvelden. De dag begint met mist dat snel verdwijnt zodra de zon erbij komt.

De wind is matig en komt uit het westen. Maximum ligt tussen de 16 en 23 graden.

Morgen weer een dag met veel zon en in de ochtend kans op een mistbank. Het zal geen onbewolkte dag worden. Het is nog steeds erg warm voor begin oktober, de maximale waarde loopt vandaag op naar 18 tot 26 graden. Dit met een krachtige wind uit westelijke richtingen.

Verdere trend

Zondag weer een warme dag met veel zon. Het oosten daarentegen daar zal de bewolking overheersen terwijl het in het westen vrij zonnig zal worden. De wind is krachtig tot stormachtig en komt uit het noorden. Maximum ligt tussen de 16 en 23 graden.

Maandag wordt het overwegend zonnig, maar er zijn ook enkele wolkenvelden. De temperaturen in de middag tussen de 15 en 24 graden. Dinsdag is er kans op enkele buien met name in het noorden en oosten. Ook zal de zon zich laten zien. De temperatuur stijgt naar 17 tot 24 graden.

Hoe het verder verloop en of de herfst er aankomt. Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...