Zomer loopt langzaam naar het einde

Zomer loopt langzaam naar het einde

Dat gaat net als de afgelopen dagen gepaard met zon, wolken en het nodige aan neerslag. Langzaam gaan we naar de meteorologische herfst (1 september).

Vandaag begint met wat bewolking of mist maar zal de zon snel de overhand krijgen. Lokaal kan er in de middag een regen- of onweersbui gaan vallen. Met een zwakke wind zullen de maximum temperaturen stijgen naar 22 tot 28 graden. Morgen begint de dag lokaal met mist maar uiteindelijk zal overal de zon gaan schijnen. De zon zal in de loop van de middag afgewisseld worden door bewolking waaruit lokaal een regen- of onweersbui kan gaan vallen. De wind waait zwak tot matig met een maximum tussen de 22 en 29 graden.

Verdere trend

Woensdag trekken er in de loop van de dag enkele regen- en onweersbuien over. Droog en zonnig kan het blijven in het verre oosten en westen met een zwakke tot matige wind. Maximum ligt vandaag tussen de 17 en 25 graden. Donderdag een mix van zon en wolken met in het zuidwesten kans op een enkele bui. Maximum ligt tussen de 18 en 25 graden. Vrijdag in de ochtend lokaal wat mist voor de rest zonnig. In de loop van de dag komen er enkele stapelwolken waaruit lokaal een bui kan vallen. Maximum ligt tussen de 19 en 27 graden.

Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserverweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...