Zomeropening Saalbach 21 mei 2021

Saalbach zomer

Zomeropening Saalbach 21 mei 2021

Saalbach gaat open voor het zomerseizoen, de voorbereidingen zijn in volle gang en alle seinen staan op groen. Vanaf 21 mei begint het zomerseizoen voor het Skicircus.

Op vrijdag 21 mei zullen de eerste drie van de zes gondels open gaan, uiteindelijk kan men in de zomer vanuit het centrum van Saalbach Hinterglemm met maximaal 6 liften op een ontspannen en comfortabele manier de bergen in. Ook zal op 21 mei het Learn to Ride park in Saalbach open gaan en de dag zal beginnen met waterpret in het Käpt’n Hook openlucht-avonturenbad.

Vanaf 21 mei kan men ook weer gebruik maken van de Jokerkaart, dit is een kaart die je kan nemen tijdens je verblijf in het Skicircus. Met deze kaart krijg je de nodige kortingen,.

Openingstijden van de 6 gondels.

  • H1+H2 Kohlmais lift: 21 mei tot 17 oktober 2021
  • D1 Reiterkogel lift: 21 mei tot 10 oktober 2021
  • B1+B2 12er KOGEL: 21 mei tot 10 oktober 2021
  • A1+A2 Schattberg X-press: 18 juni tot 10 oktober 2021
  • A6 Schattberg Sprinter: 18 juni tot 10 oktober 2021
  • A3+A4 Westgipfel lift: 18 juni tot 10 oktober 2021

Meer informatie over de geopende liften en de diverse tickets ga naar Saalbach.com, voor meer tips in de regio ga naar onze tips pagina.

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...