Zomers afscheid CampingWelt en Waterpret

Waterpret Badesee Brixen im Thale Brixental

Waterpret en laatste zomerse rondgang op de camping. We gaan eens met dit laatste beginnen. Twee perioden zijn we in de zomer in Oostenrijk geweest en helaas is er aan de laatste week ook een einde gekomen.

Op verzoek hebben we nog een rondje gemaakt op de camping. Onze thuisbasis CampingWelt Brixen im Thale.

CampingWelt Resort Brixen

Omdat het deze dag weer over de 30 graden zou worden toch maar later de reis naar Nederland aangevangen. Eerst nog even een paar plonsjes doen (waterpret) bij het zwembad en badesee.

Bij de badesee nog even een korte video gemaakt. Deze is hieronder te bekijken.

Voor ons zit de zomerperiode er al op maar dat betekent niet dat de zomer al ten einde is in Oostenrijk. Er zijn nog tal van events en zomerweer is niet zomaar van de kaart. Einde van de week kan het weer op en top zomers worden. Kijk daarvoor maar dagelijks naar het weerbericht, verzorgd door Jeroen. Iedere ochtend om 8:00 uur staat er een kakelvers weerbericht voor jullie klaar.

De komende weken zullen we zeker nog wat zomerse items gaan verzorgen. Jullie hebben nog wat video updates te goed die we afgelopen week hebben opgenomen. Gewoon op FANtastisch Oostenrijk blijven kijken en op de website kun je je ook abonneren. Je kunt een bericht krijgen, zodra wij iets posten op de website kun je een seintje krijgen. Zo blijf je altijd up to date op de hoogte. Mocht je het nog niet hebben gezien hoe dit moet, het is dat rode belletje rechtsonder in je scherm. Klik dat maar eens aan en abonneer je op deze berichten.

CampingWelt Brixen im Thale

Brixen im Thale Badesee

Brixen im Thale Badesee

CampingWelt Grote banner

 

Logo Das Resort Brixen 1200 400

Logo Das Christine Appartement

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht