Zomers richting het weekend

Westendorf

Zomers richting het weekend

De week wordt door het midden gezaagd en we gaan zomers richting het weekend. De grote fraag is wel: houden we het droog?

Vandaag in ieder geval wel dankzij een hoge drukgebied waardoor de zon zich veel laat zien, toch is het niet overal onbewolkt. Er waait een lichte wind uit het noordwesten tot noorden. Het wordt vandaag lekker warm met maximum tussen de 21 en 30 graden, boven de 2000 meter wordt het 7 tot 15 graden.

Morgen ongeveer hetzelfde beeld als vandaag veel zon met wat bewolking. In de loop van de dag zullen er in het oosten en in de bergen dikkere bewolking verschijnen. Uit deze bewolking kan in de middag een lokale onweersbui uit vallen. De wind komt uit het noorden tot noordoosten en is licht tot matig. Maximum zal liggen tussen de 22 en 30 graden, hogerop zal dit tussen de 7 en 16 graden uitkomen.

Verdere trend

Richting het weekend een zelfde beeld veel zon met wat bewolking waar lokaal een regen- en onweersbui uit kan vallen. Temperaturen liggen tussen de 24 en 33 graden op de zondag.

Het zou mooi zijn als deze voorspelling gaat uitkomen. We houden het in de gaten en morgen weer een nieuw weerbericht om 8 uur.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Cityhouse Flipside Groot Banner

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Grittlmühle grote afsluitbanner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht