Zomerse activiteiten in Oostenrijk Tirol

Area 47

Area 47

De zomer is al een tijdje aan de gang in de diverse gebieden. In dit bericht bespreken we de zomerse activiteiten  die in Tirol centraal staan.

De grootste en bekendste regio van Oostenrijk kent ook vele zomerse activiteiten, naast een bezoek aan Innsbruck.

De meeste Nederlanders gaan in de winter naar dit deel van Oostenrijk. Hier zijn ook de bekendste gebieden zoals SkiWelt, Kitzbühel Kirchberg, St Johann in Tirol, Sölden, Mayrhofen, Zillertal Arena, Pitztal, Stubaital en heel veel meer. Uiteraard heeft Tirol ook in de zomer heel veel te bieden.

Natuurlijk is deze lijst niet compleet maar mocht je zaken hebben die je in dit artikel wil toevoegen dan horen we het graag of….schrijf er een stukje over. Wij zullen dat dan publiceren.

Je kunt ons bereiken via e-mail: info@fantastischoostenrijk.nl of stuur een bericht via Facebook.

PS we hebben ook een hele GROT TIPSpagina van zo n beetje alle bundesländer van Oostenrijk. Klik HIER en je ziet echt heel veel tips.

ChaletsPlus Banner Groot

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht