Zomerse activiteiten in Oostenrijk Salzburgerland

Saalbach Hochseilpark

Hierboven het Hochseilpark in Hinterglemm

De zomer is in aantocht en de gebieden maken zich op voor het zomerseizoenen. We bespreken dit keer de zomerse activiteiten in het Salzburgerland.

Oostenrijk heeft ook heel veel te bieden in de zomer.  De laatste zomers die wij in Oosternijk waren zie je zeker het toerisme toenemen maar ook wordt Oostenrijk veel gebruikt om te overnachten voor als je op doorreis bent naar Italië of Slovenië maar er is genoeg te beleven. Genoeg om een week of twee te kunnen genieten van alles wat dit land te bieden heeft.

Eisriesenwelt

@foto Eisriesenwelten

Het Salzburgerland is in de winter zeer bekend met gebieden als Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Zell am SeeKaprun, Kitzsteinhorn, Hochkönig, Wildkogel Arena, Obertauern en veel meer. Maar in de zomer is er ook genoeg te beleven.

Natuurlijk is deze lijst niet compleet maar mocht je zaken hebben die je in dit artikel wil toevoegen dan horen we het graag of….schrijf er een stukje over. Wij zullen dat dan publiceren.

Zell am See

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht