Zomerse Drone Video Kitzbüheler Alpen

Söll Hohesalve kerkje

Zomerse Drone Video Kitzbüheler Alpen

We kregen een mooie zomerse video onder ogen van Ronald Schulte. De video is opgenomen in september 2022 en dat rekenen wij nog steeds als zomermaand in deze regio.

Je ziet tal van mooie plekjes voorbij komen.

Even nog een persoonlijke noot…. de muziekkeuze van Ronald is er eentje die van kleins af bij mij  zeer bekend is. Met militaire precisie is dit er in geramd door een leraar heel lang geleden in de 6e klas van de lagere school (ik bedoel dit ook positief). Uit duizenden herken ik dat dit de Moldau is van Smetana. Een aantal uur heeft deze leraar deze hele compositie ontleed die er nog steeds vandaag de dag in zit.

Dit is zeker geen trauma die hier is opgelopen maar gewoon heel mooi dat die leraar dat ook heeft gedaan in het verleden. Waarschijnlijk maak je dat vandaag de dag niet meer mee…of heb ik dat mis?

Maar prima muziek bij deze mooie beelden.

Ik wilde dit toch nog even kwijt. Geniet van de zomer en wie weet geniet komende zomer in Oostenrijk. We zijn benieuwd waar jullie zoal naar toe gaan deze zomer. Als je dat kwijt wil reageer dan in de reacties op facebook.

Tip Hohe Salve, bekijk eens dit bericht HIER.

Pitztal Zomer Alm

foto @TVB Pitztal

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Dit vind je ook FANtastisch...

×