Zomerse temperaturen in zicht!

Weer Oostenrijk 7 mei 2022

Zomerse temperaturen in zicht!

Zondag gaat de dag bewolkt en deels nat starten maar naarmate de dag vordert gaat de bewolking en mist ook weer verdwijnen. De zon gaat er dan ook weer af en toe bijkomen. Langere zonnige periode zijn te vinden in het laagland. Er zullen echter ook regenbuien en onweersbuien zijn, de meeste in de middag langs en ten noorden van de Alpen. Er staat een matige tot stevige wind uit het noorden tot oosten en de temperatuur loopt op van 13 tot 21 graden. Tot 23 graden is het mogelijk in het oosten en zuidoosten. Op 2000 meter hoogte is het ongeveer 5 graden.

Maandag gaat er wat veranderen. De meeste tijd is het dan zonnig en warm. In de ochtend is het op sommige plaatsen mistig, overdag zijn er stapelwolken en vooral in de bergen kunnen enkele regenbuien en onweersbuien tot ontwikkeling komen. Er staat een matige tot krachtige noorden tot oosten wind. De maximale waarden liggen tussen de 17 en 23 graden, in het oosten tot 25 graden. Op 2000 meter hoogte is het in de middag 5 tot 9 graden.

Kijken we naar het weer vanaf dinsdag dan zien we dat het zonnig en warm wordt. Ook zien we al de eerste 30 graden opduiken. Morgen kijken we meer naar deze periode. Of de zomerse temperaturen een blijvertje zijn. We gaan het zien.

Brixen im Thale, Zwembad, duikplank, badesee

Wanneer kan dit weer gedaan worden. De zwembaden en badeseen gaan in mei weer open!

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...