Zomerse video vanuit Zell am See Kaprun

Kaprun Stuwmeer

Zomerse video vanuit Zell am See Kaprun

1 mei is bij ons ook altijd het kantelpunt dat we omslaan van de winterse naar de zomerse onderwerpen. Zo ook in menig gebied in Oostenrijk. Er draaien zelfs alweer liften en vanaf 19 mei staat het vizier voor de Oostenrijkers op ZOMER. Niet alleen gaan dan de hotels, appartementen, restaurants etc open ook komen er dan weer toeristen naar Oostenrijk toe, tenminste die mogelijkheid is er als je vanuit een groen of geel gebied komt. Uit donker rode gebieden daar bestaat dan nog wel de quarantaine voor maar laten we hopen dat die rond om de zomer naar de achtergrond is verdrongen.

We kwamen een video tegen vanuit de omgeving Zell am See Kaprun. Een video om te watertanden en zo moet het zijn als je naar Oostenrijk gaat. Kijk zelf maar eens.

Maar ook het het TVB van Zell am See een mooie afsluitende video gemaakt van het winterseizoen 2020/2021. Ook dit is toch weer mooi om te zien.

Wij staan in ieder geval startklaar om (zodra het kan) naar Oostenrijk af te reizen maar dan ook graag met het weer dat in de zomerse video is te zien. Wij kijken er naar uit om weer te mountainbiken, golfen, de bergen in te gaan, zwemmen en nog veel meer activiteiten.

Krimmler Watervallen

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...