Zomerse Webcambeelden Oostenrijk 4 september 2020

Zell am See

Zomerse Webcambeelden Oostenrijk 4 september 2020

Het was vandaag een heerlijke dag in Oostenrijk en dat nodigde ons uit om langs de webcams te gaan. We hebben voor jullie een aantal gebieden op een rij gezet. Dit keer dus nog Zomerse Webcambeelden.

Ben je zelf nog in Oostenrijk? als je dat zou willen post dan je foto’s, video’s in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Wil je een verhaal schrijven dat kan ook neem dan contact met ons op via de e-mail (info@fantastischoostenrijk.nl)

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×