Zomerse week voor de boeg in Oostenrijk

Brixental Topfoto

Zomerse week voor de boeg in Oostenrijk

Aankomende week zomers maar niet onbewolkt, maar voor hoe lang zal dit zo blijven is altijd de grote vraag.

Voorlopig zal het tot eind deze week mooi weer zijn maar niet geheel droog. Vandaag is dit ook het geval ondanks de invloed van een hogedruk gebied, toch zal de zon zich veelvuldig laten zien. In de loop van de dag is er in de bergen kans op een bui elders zal de bewolking op gaan lossen zonder neerslag. Dit alles dankzij een wind dat waait uit het noordoosten tot zuidoosten en zal licht tot matig zijn. Uiteindelijk stijgt de temperatuur naar maximale waarden van 20 tot zelfs 27 graden, op 2000 meter blijft dit steken op 9 tot 13 graden.

zomers

Morgen is het ongeveer een herhaling van vandaag echter begint de dag met wat mistvelden. De mist zal snel verdwijnen zodra de zon opkomt. Er waait een matige wind vanuit het noordoosten draaiend naar het zuidoosten. De maximale waarden liggen tussen de 20 en 26 graden, op 2000 meter wordt het maximaal 11 graden.

Verdere trend

zomers

Woensdag begint met mist maar zal de zon weer veel te zien zijn. Na een mistige begin van de dag zullen uiteindelijk enkele wolken voorbij komen waaruit regen kan vallen. Het maximum zal liggen tussen de 22 en 27 graden. Donderdag en vrijdag zal het bijna identiek zijn als de afgelopen dagen met mist in de ochtend en nog steeds warm en kans op neerslag zeker op donderdag. Maximum temperatuur op beide dagen tussen de 22 en 28 graden waarbij op vrijdag de 29 misschien aangetikt kan worden.

zomersHoe alles verder verloopt morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Chaletnl-banner-900x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...