Zomerseizoen Saalbach Hinterglemm begint

Zomerseizoen Saalbach Hinterglemm begint

Het laatste beetje sneeuw smelt weg. Het einde van een mooi winterseizoen is al lang geweest, het Zomerseizoen Saalbach Hinterglemm begint. Vanaf 20 mei 2017 wordt de Reiterkogelbahn geopend voor het zomerseizoen. Vanaf deze datum tot 22 oktober kan je gratis met de Joker Card naar boven. Genieten van het uitzicht, een wandeltocht of met een mountainbike. Meer informatie vind je hier.

Vanaf 20 mei is de Reiterkogelbahn de enige lift die in bedrijf is, de weken erna gaan anderen open.

  • 3 juni tot 1 oktober: Kohlmaisbahn
  • 15 tot 18 juni, 23 tot 25 juni & 30 juni tot 24 september: Schattberg X-press
  • 30 juni tot 24 september: Zwölferkogelbahn.

Ook Fieberbrunn kent een zomeropening, de Streuböden – Lärchfilzkogel kabelbaan zal van 25 mei tot 26 oktober in bedrijf zijn. In Leogang kan je tot 24 mei gebruik maken van de Asitzbahn, deze is geopend van 12 mei tot het middenstation. Vanaf 25 mei tot 15 oktober gaat dezelfde gondel naar het bergstation.

Leogang kent een pre-season, hoofd seizoen en een laag seizoen in de zomer, in het laagseizoen zal de Steinbergbahn geopend zijn. Het laagseizoen loopt van 16 oktober tot 5 november.

Meer info over de zomeropening in Saalbach Hinterglemm zie hier.

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht