Zomerseizoen St. Johann in Tirol start 29 mei 2020

St Johann Zomerkaart

Zomerseizoen St. Johann in Tirol start 29 mei 2020

Ook in St Johann in Tirol heeft men een datum waar men naar kan uitkijken. Vrijdag 29 mei 2020 gaat men weer openen. Maar natuurlijk zijn er dan nog wel wat regels maar die zullen voor de seizoenstart nog duidelijk gecommuniceerd worden.

Wat je zoal in St Johann kunt doen?

St Johann wandelen

Wandelen kun je heel goed doen. Er zijn verschillende routes die je kunt lopen en ook het uitzicht blijft fantastisch welke richting je ook kijkt. Meer info over wandelen vindt je HIER.

St Johann paragleitenParagleiten kun je natuurlijk ook doen in St. Johann. Meer info hierover vindt je HIER. Hieronder een mooie video te zien vanuit St Johann in Tirol en wat een mooi uitzicht is het toch zo te hangen aan een paar touwtjes.

Mountaincart St Johann in Tirol

Mountaincarten is ook iets wat je in St Johann kunt doen. Zelf hebben wij dat ook gedaan en is echt een aanrader om te doen. Daar is ook nog een video van.

Natuurlijk is er veel meer te doen dan de bovengenoemde zaken. Daar gaan we de komende maanden zeker aandacht aan geven. Iemand nog tips? Maar kijk ook anders HIER even op de website van Skistar daar staan ook nog wat zaken vermeld.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...