Zomerseizoen van start in het Pitztal

Pitztal Zomer Alm

foto @TVB Pitztal

Zomerseizoen van start in het Pitztal. Ook de regio Pitztal met o.a. de gletsjer maken zich klaar voor een nieuw zomerseizoen.

In de winter is deze regio een top gebied dat nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Aan de andere kant ook wel weer goed want zo blijft dit een parel om te bezoeken.

Maar in de zomer is het ook een geweldige regio met voldoende activiteiten voor jong en oud. Alle activiteiten zijn te vinden op Pitztal.com, en lees ook de bucketlisten.

Pitztal gletsjer en Rifflesee

Het winterseizoen op de gletsjer is sinds 5 mei afgelopen en de Pitztaler Gletsjer zal pas op 14 juli 2023 weer open gaan. Dit geldt ook voor das Café 3.440 het hoogste gelegen café van Oostenrijk met een FANtastisch uitzicht. De Rifflesee opent haar deuren op 23 juni 2023 en blijft tot 8 oktober 2023 geopend waarna het zich klaar zal maken voor een nieuw winterseizoen. Wanneer het zomerseizoen op de gletsjer sluit is nog niet bekend maar voor;opig moet het eerst nog opengaan op 14 juli 2023.

Pitztal Rifflsee Vlot

© Pitztal.com

Hochzeiger

Vanaf 3 juni 2023 zullen de eerste liften om hoog gaan en daarmee begint op de Hochzeiger het zomerseizoen. Het zomerseizoen duurt tot 16 oktober 2023 met ook hier voldoende activiteiten voor jong en oud. Maar ook voor de wandelaars en mountainbikers is er genoeg te doen.

Openingstijden

Vanaf 3 juni start de regio haar zomerseizoen en dit loopt door tot ergens ver in oktober. Voor de openingstijden en welke liften in bedrijf zijn zie:

Alle activiteiten op de Hochzeiger zijn hier te vinden en op de gletsjer en Rifflsee moet je hier zijn.

Voor meer zomeropeningen ga naar Zomerseizoen 2023 wanneer gaan de gebieden open

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...