Zomerskiën Kaprun Kitzsteinhorn 4 juli 2021

Kaprun Kitzsteinhorn 4 juli 2021

Zomerskiën Kaprun Kitzsteinhorn 4 juli 2021

We kregen van Michael een update vanaf de gletsjer van Kaprun. Deze update had hij waarschijnlijk een dik halfjaar eerder willen toen maar toen konden we niet afreizen naar Oostenrijk. Niet in de sneeuw staan was even geen optie voor Michael maar nu we weer kunnen reizen naar Oostenrijk en de gletsjers zijn open zou je toch nog even kunnen skiën.

Nu zijn het natuurlijk niet de geweldige omstandigheden die je aantreft in de winter maar op zachte sneeuw skiën kan natuurlijk ook erg lekker zijn. Zeker als je al lange tijd niet meer op die latten hebt gestaan.

Zie onder de video van Michael.

De gletsjer van Kaprun is voor de “wintersporters” nog open tot en met 24 juli 2021. De gletsjer is uiteraard daarna ook open maar niet meer om te skiën. Daarop is het wachten tot medio september of begin oktober. Voor wandelaars of wil je van uit geweldige uitzicht genieten daarvoor is de gletsjer dan nog wel geopend.

Wil je weten waar het eventueel nog open is bij andere gletsjers (Hintertux), lees dit dan HIER.

Kaprun Kitzsteinhorn 4 juli 2021

Kaprun Kitzsteinhorn 4 juli 2021

Kaprun Kitzsteinhorn 4 juli 2021

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...