Zonnig en in de lager gelegen gebieden kan het blijven vriezen

Gisteren zagen we dat de sneeuwkanonnen alweer hard bezig waren op de maiskogel in Kaprun

Zonnig en in de lager gelegen gebieden kan het blijven vriezen

De afgelopen dagen was het heerlijk weer in Oostenrijk en dat zet zich nog wel even door. Op donderdag zien we veel zon in de bergen, slechts wat hoge bewolking zien we en het is erg mild. In het laagland treffen we een compacte deken aan van mist en bewolking. Op sommige plaatsen kan het de hele dag zelfs in deze mistgebieden blijven vriezen. De kans op het oplossen van mist is slechts 20 of 30 procent. Bovendien kan er in Niederösterreich, Wenen en Noord-Burgenland de eerste uren van de dag nog motregen of sneeuwhagel vallen.

De wind blijft zwak en komt uit verschillende richtingen. Bij mist zullen de maximale temperaturen liggen tussen min 3 tot plus 4 graden. In de zon kan het in de middag 5 tot 11 graden en op 2000m 2 tot 5 graden.

Op vrijdag verandert er maar bar weinig. Hardnekkige mist en bewolking in de laaggelegen gebieden waarbij het in sommige regio’s het kan blijven vriezen. Dit kan zorgen voor geweldig mooie beelden als de rijp ook aan de bomen blijft plakken (wie stuurt er wat mooie foto’s op) In de bergen daarentegen schijnt de zon en er verschijnen hooguit een paar wolkenvelden. Er staat ook nauwelijks wind. De maximum temperaturen liggen tussen de min 3 tot plus 10 graden. Op 2000 meter is het circa 2 graden.

Hoe het er in het weekend gaat uitzien dan zien we morgen wel weer.

Kijken we kort naar de lange termijn dan zie je dat er ook niet echt neerslag aan zit te komen.

Kaprun Kitzsteinhorn verwachting komende 14 dagen

Kaprun Kitzsteinhorn verwachting komende 14 dagen

Pitztaler Gletsjer verwachting komende 14 dagen

Pitztaler Gletsjer verwachting komende 14 dagen

St johann in Tirol verwachting komende 14 dagen

St Johann in Tirol verwachting komende 14 dagen

Brixen im Thale verwachting komende 14 dagen

Brixen im Thale verwachting komende 14 dagen

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Superskicard

© superskicard.com

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht