Zonnig en onweer op één dag VIDEO

Brixental Zomers

Zonnig en onweer op één dag VIDEO. We kregen van John en Stefan beelden aangeleverd van vandaag. In de ochtend en middag zonnig, tropisch en aan het eind van de dag een onweersbui. Onze weermannen hadden dat toch weer goed gezien. Lees het HIER nog maar eens na. Weerman Jeroen gaf zelfs een waarschuwing uit voor onweer.

Maar de dag begon echt FANtastisch maar naar mate de middag vorderde werd de atmosfeer iets wat onrustig. Bekijk dit alles maar eens in de video die hieronder staat.

Graag reageren op facebook waar jullie vandaag waren in Oostenrijk. Graag met een foto en het liefst vanaf een verkoelend plekje. Foto’s insturen mag ook via info@fantastischoostenrijk.nl

Brixental Zwembad Badesee

Brixental Zwembad Badesee

Brixental onweer

Brixental onweer regen

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Haus Steiner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht