Zonnig richting het weekend

Kitzbüheler Horn

Zonnig richting het weekend maar geheel droog zal het niet worden. Het wordt genieten van de hoeveelheid sneeuw wat gevallen is.

Gisteren keerde dan eindelijk na bijna 2 weken van zacht winterweer koud winterweer terug in Oostenrijk. In de skigebieden viel het nodige aan centimeters van het witte goud. Dit was wel nodig zoals te zien was in ons verslag op 1 januari. Hogerop winters maar in de dalen groen met witte banen.

sneeuwhoogte donderdagmiddagDe neerslag van gisteren krijgt vandaag geen vervolg alleen in het noorden van de Alpen zal uit de wolken sneeuw gaan vallen. Richting het oosten zal de zon meer te zien zijn en is de kans op neerslag bijna nihil. Er waait een matige tot krachtige wind uit het westen tot noord westen met een maximale middagtemperaturen tussen de 0 tot 7 graden.

Vrijdag zal de zon meer te zien zijn en vrijwel onbewolkt. In het westen trekt de bewolking in de loop van de dag het land binnen waaruit in de avond sneeuw uit kan gaan vallen. Met een maximum temperaturen tussen de -4 tot +3 graden wordt het iets frisser dan een dag eerder.

sneeuwvalWeekend

Het weekend staat in het teken van nieuwe sneeuwval met name de zondag. De zon zal op beide dagen sporadisch te zien zijn met een maximum tussen de -4 en de +5 graden. De sneeuwgrens zal op beide dagen niet boven de 700 meter uitkomen.

Hoe het allemaal zal gaan verlopen in en na het weekend morgen meer in ons weerbericht.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Chaletnl-banner-900x600

Cityhouse Flipside Groot Banner

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...