Zonnig weer en FANtastisch in de skigebieden

Zell am See Kaprun

De Kitzsteinhorn die achterin ligt heeft weer sneeuw gevangen. Het ziet er schitterende uit

Zonnig weer en FANtastisch in de skigebieden

Er is weer hier en daar wat neerslag gevallen en hogerop was dit in de vorm van sneeuw. Maar het weer is aardig opgeknapt en menig gebied maakt zich op voor 2 dagen zonnig weer.

We zijn een aantal webcams gaan bekijken en we zetten ze voor jullie achter elkaar. Je ziet zeker gebieden voorbij komen waar op dit moment nog geskied wordt. Zelfs nog wat lager gelegen gebieden zoals Kitzbühel of Hochzeiger, daar wordt nog geskied. Op de gletsjers natuurlijk ook nog en die blijven nog wel even open.

Bekijk de video van de webcams maar hieronder.

PS gaat er iemand nog de gletsjers op de komende tijd?

Kaprun Mooserboden

Chaletnl-banner-900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...