Zonnige ochtend in Brixen, Scheffau en Westendorf

SkiWelt Scheffau

Zonnige ochtend in Brixen, Scheffau en Westendorf VIDEO

De laatste dag die wij skiën is meestal op een zondag en dan blijven we in ons thuisgebied. In ieder geval stond deze dag op het programma de dalafdaling naar Scheffau am Wilderkaiser. Dat is gelukt en we hebben zeker nog een aantal pistes meer gedaan.

Zoals al eerder genoemd lagen de pistes er FANtastisch bij en we hopen dat dit wordt voortgezet in de voorjaarsvakantie. Lees daarom ons dagelijks weerbericht maar eens (elke dag om 8 uur staat er een vers weerbericht voor Oostenrijk)

Het rondje dat we gedaan hebben kunnen jullie hieronder bekijken.

Binnenkort zijn we weer in Oostenrijk met meer video’s. Voor de mensen die komende week gaan wensen we een hele goede vakantie toe.

Als je nog wil weten waar het druk is op de weg in Duitsland. Lees dan zeker ons bericht waar het zoal druk kan zijn. KLIK HIER.

SkiWelt Brixen im Thale Zinsberg

SkiWelt Scheffau Jochstube

Scheffau Eiberg Jordan

Brixen im thale Nieding afdaling

Westendorf Fleidingalm

Onze weerman had ook weer wat foto’s geleverd.

RTL Weer Brixen im Thale 12 feb 2023

RTL Weer Brixen im Thale 15 feb 2023

Chalet.nl grote banner 900-600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...