Zonsopkomst in Stubaital Schlick2000 zien?

Zonsopkomst in Stubaital Schlick2000 zien?

As zaterdag 8 augustus 2020 is het weer zover. Je kunt de gondel al erg vroeg pakken. Om 5:20 kun je al omhoog om de zon te zien opkomen. Zonsopkomst is dan om 6:03 uur. Ervaar het fascinerende natuurlijke spektakel van de zonsopgang vanaf het uitzichtsplatform ” StubaiBlick ” op 2.136 meter! 🏔️🌄⛰️

Eerste gondel: 05:20
Zonsopgang: 06:03

Maar natuurlijk kun je er ook ontbijten. Bij het Panorama Restaurant Kreuzjoch (uiterlijk de dag ervoor te reserveren) Ook zou je aan Sunrise yoga mee kunnen doen! 🧘🏻 ♀️🌄

Wie is er bij? Wij zijn ook nu weer erg benieuwd naar jullie foto’s en ervaringen.

Zonsopgang Schlick2000

Meer info: Stubai Schlick2000

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht