Zonsopkomst SkiWelt Choralpe Kandleralm 27 december 2023

Zonsopkomst Choralpe SkiWelt Kandleralm 27 december 2023

Zonsopkomst SkiWelt Choralpe Kandleralm 27 december 2023

De afgelopen dagen hadden we goed gekeken naar de weersverwachting en natuurlijk hebben we ook een sterk weermannenteam in ons midden. De beste dag om vroeg de berg op te gaan was woensdag 27 december 2023 om de zonsopgang te zien.

Normaal gesproken gaat de Bergbahn pas draaien om half 9 maar dit keer mochten wij al om voor half 8 naar boven. Zodoende waren we precies op tijd op de berg om de zonsopgang mee te maken.

Van dit alles hebben we video opnames gemaakt. We laten jullie er twee zien. Een video update en een tweede die gelijk een stukje van het bovenste gedeelte van de kandlerafdaling laat zien. Deze staan hieronder.

Ook waren we op live op facebook tijdens de opgaande zon. Deze kun je hier nog eens terug kijken.

Op Instagram ook live gegaan.

Ook nog een Tiktok video

Hieronder nog een aantal foto’s te beginnen met de volle maan die we ook in de gaten hadden.

Volle Maan in de ochtend bij zonsopkomst SkiWelt Choralpe

 

SkiWelt Brixental Choralpe

Zonsopkomst met blik op Steinbergkogel Kitzbühel

Zonsopkomst Wilderkaiser

Ribbelpiste

Brixental logo

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×